Vitaminer, kosttilskud og resonans-homøpati

I min klinik arbejder jeg kun med produkter af høj kvalitet. På den måde er du altid sikret de bedste produkter på markedet. Jeg bruger blandt andet produkter fra Allergica, som er udviklet af filosoffen Rudolf Steiner. Grunden, til at jeg har valgt netop disse, er, at de arbejder i flere lag, så du er sikret en gennemgående behandling af både krop og sjæl. Derudover bruger jeg homøopatiske midler fra Holistica, Dr. Reckeweg med flere.

pilleglas
En af de mange produkter jeg anbefaler

I vitamin og mineral-afdelingen benytter jeg mig af produkter fra Engholm NDS nutrition, Nani, Natur Drogeriet, Camette-Solaray, Biosym og FitLine. Jeg bruger probiotic – mælkesyrebakterier – fra Engholm NDS nutrition, Biosym og Udo’s Choice. Jeg benytter også urter og salver i min klinik. Hvis du er i tvivl om det mindste i forhold til mine produkter, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du er velkommen til at medbringe dine egne produkter, så jeg kan teste dem og finde ud af, om du optager dem optimalt i kroppen. Hvis det ikke er tilfældet, finder vi naturligvis en ny og bedre løsning sammen.