Læs her om

Åndedræts workshop

Hver eneste celle i kroppen behov for den ilt, du får gennem dit åndedræt.

naturterapeut irene amorøe

03.

Åndedræts workshop

Ønsker du et liv med mere ro, overskud og balance?
Så er denne åndedrætsworkshop lige noget for dig.
På workshoppen lærer du nemlig at bruge dit åndedræt optimalt, og det vil gøre, at du i hverdagen oplever at:
Du får mere ro og mindre tankemylder, din nattesøvn bliver bedre, du får massere energi, du bliver mere nærværende og tilstede i nuet, din fordøjelse forbedres. Hvis du døjer med smerter, vil du både kunne bruge åndedrættet til at lette og til at takle dine smerter. Du bliver meget bedre til at takle hverdagens små og store udfordringer
Så uanset hvem du er, og hvor du er i livet, får du noget ud af at deltage på åndedrætsworkshoppen.
Derfor er det godt at arbejde med åndedrættet:
Vi lever i en verden, hvor tempoet er meget højt, hvor stress, frygt og smerter er hverdagskost for mange mennesker. Når du får bedre kontakt til dit åndedræt og lærer nogle helt enkle øvelser, bliver det muligt for dig at aktivere det nervesystem, der giver dig afspænding, ro, bedre søvn og dermed mere energi. Åndedrættet er også nøglen til nuet, nøglen til at mærke dig selv og mærke, hvad der foregår omkring dig.
Herudover har hver eneste celle i kroppen behov for den ilt, du får gennem dit åndedræt og når du trækker vejret optimalt, vil kroppen få alt den nødvendige næring og energi, du har behov for.
Hvordan foregår det:
Workshoppen varer ca. 2 time og du lærer alt, hvad du har brug for at vide om åndedrættet, du får kontakt til og trænet din åndedrætsmusklen og du lærer, hvordan du udnytter din åndedrætskapacitet optimalt. Du får også øvelser og teknikker, som du kan arbejde videre med derhjemme.
Det foregår på hold med få deltagere.
Hvis du ikke har mulighed for at deltage på workshoppen, kan du booke tid til individuel åndedræts vejledning.

Pris: fra 350,-
Irene amorøe

Naturterapeut

Som klient hos mig, er du sikret en professionel og ærlig behandling med plads og hensynstagen til dig og dine følelser.

NATURTERAPEUT IRENE AMORØE

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

Mit navn er Irene Amorøe.
Jeg er naturterapeut med 25 års anciennitet og hele 58 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling.
For det fortjener du.

Lokation;

Sofienhøjvej 1, 2300 København S Parkering i gården, hent en p-billet i klinikken. Kommer du i kørestol, kan du komme ind via en anden dør uden trapper. så kontakt mig inden din behandling.

Telefon samtale:

Mandag: 09.00-11.00

Kontakt info:

21 46 29 21
irene@naturterapeut.dk

Natur terapeut på Amager