lær mere at kende

Om Naturterapeuten

Irene Amore

Et trygt rum, hvor du bliver set, mødt og hørt.

Jeg har haft fornøjelsen af to vegatests hos Irene, som har været et af mine første møder med naturterapi. Tre måneder efter den første test har det foreløbigt givet mig en dybere følelse af ro, større selvbevidsthed og løftet mit overskud i en ofte travl hverdag som familiefar i start 30’erne.
Mads Krag

Velkommen til. Uanset om du allerede er klient hos mig eller helt ny. Uanset om du allerede er overbevist eller måske lidt mere skeptisk. Alle er velkomne. Jeg har gjort det til min allerfornemmeste opgave at hjælpe mennesker med at opnå balance i både krop og sjæl – selv (og måske især), når livet er svært. 

Har du lyst til at vide mere om vegatest, Access Energetic Facelift, fysiurgisk massage, Access Bars og meget mere? Så har jeg samlet en hel masse information til dig lige her på min side.

Og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig.

Bliv set

Bliv mødt

Bliv hørt

Mød Irene Amorøe

Jeg har 22 års anciennitet og hele 55 års livserfaring. 

Natur terapeut på Amager

Du har nok allerede set det, men jeg hedder Irene Amorøe.

Egentlig startede jeg ud med at fokusere på fysiurgisk massage, men jeg indså hurtigt, at det ikke var nok. For mig hænger kroppen og sindet uløseligt sammen. Derfor havde jeg et ønske om at behandle begge dele – så det gør jeg. På den måde kan jeg give dig en krop i balance og et sind med mere energi og overskud.

Jeg har 22 års anciennitet og hele 55 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling. For det fortjener du. Men udover altid at være fagligt opdateret, sætter jeg en dyd i, at det skal være trygt, når du kommer hos mig. Jeg synes, det er vigtigt, at personer som mig rummer hele mennesker som dig. Du er ikke blot en række symptomer, når du kommer her. Jeg ser og hører dig, og du bliver mødt med empati og hjertevarme – udover en høj faglighed – når du besøger mig.

 

Mit generelle velbefindende er øget markant efter besøgene hos Irene, og jeg har fået en meget større forståelse for hvad min krop har brug for. Jeg kan kun anbefale et besøg, og få foretaget en række vegatest, da det er en rigtig god måde at komme i kontakt med sin krop på og få den tilbage i balance...
Kien Mikkelsen
Klient udtalelse