Naturterapeut Irene Amorøe

Velkommen til. Uanset om du allerede er klient hos mig eller helt ny. Uanset om du allerede er overbevist eller måske lidt mere skeptisk. Alle er velkomne. Jeg har gjort det til min allerfornemmeste opgave at hjælpe mennesker med at opnå balance i både krop og sjæl – selv (og måske især), når livet er svært.

Tag bussen eller parkér bilen

Når du besøger min klinik, kan du nemt parkere på Sofienhøjvej. Du kan også parkere i gården. Så skal du bare lige huske at hente et parkeringskort hos mig i klinikken. Du kan også nemt besøge klinikken via bus. Både 5C, 350S og 4A går næsten lige til døren.

Behandling af både krop og sjæl. Fordi det virker.

Du har nok allerede set det, men jeg hedder Irene Amorøe. Egentlig startede jeg ud med at fokusere på fysiurgisk massage, men jeg indså hurtigt, at det ikke var nok. For mig hænger kroppen og sindet uløseligt sammen. Derfor havde jeg et ønske om at behandle begge dele – så det gør jeg. På den måde kan jeg give dig en krop i balance og et sind med mere energi og overskud.

Har du lyst til at vide mere om vegatest, Access Energetic Facelift, fysiurgisk massage, Access Bars og meget mere? Så har jeg samlet en hel masse information til dig lige her på min side. Og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig på telefonnummer 21 46 29 21 hver mandag og torsdag fra 9:00 til 11:00, så fortæller jeg gerne mere.

Faglighed, tryghed og empati i perfekt symbiose

Jeg har 20 års anciennitet og hele 54 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling. For det fortjener du. Men udover altid at være fagligt opdateret, sætter jeg en dyd i, at det skal være trygt, når du kommer hos mig. Jeg synes, det er vigtigt, at personer som mig rummer hele mennesker som dig. Du er ikke blot en række symptomer, når du kommer her. Jeg ser og hører dig, og du bliver mødt med empati og hjertevarme – udover en høj faglighed – når du besøger mig.

Min vej hertil

  • Ernærings- og sundhedscoach
  • Massageuddannelse fra Naturmedicinsk kursuscenter i 2001
  • Certificeret vegatester siden 2004
  • NLP Practitioner siden 2008
  • Access Bars behandler siden 2014
  • Access Energetic Facelift behandler siden 2015
  • Mentoruddannelse ved Ole Vadum Dahl i 2018