Læs her om

Behandlinger

Udover mine behandlinger, bruger jeg også lang tid på at snakke med dig.
For ofte er det sammenhængen mellem behandlingen og vores dialog, der finder den rigtige vej frem for lige præcis dig.

01.

Vegatest

Kort sagt får du med en vegatest: En krop i balance. Bedre nattesøvn. Bedre helbred. Og meget mere energi og overskud i hverdagen.
Læs mere her.

02.

Åndedræts vejledning

Målrettet træning med dit åndedræt, har en positiv effekt på krop og sind.
Læs mere her.

03.

Åndedræts workshop

Hver eneste celle i kroppen behov for den ilt, du får gennem dit åndedræt.
Læs mere her.

04.

Access bars

Mangler du energi eller motivation. Så er en behandling med Access Bars måske noget for dig.
Læs mere her.

05.

Access facelift

Foryng og forny dine celler med nænsom Access Energetic Facelift. Et ansigtsløft uden kniv.
Læs mere her. 

06.

Fysiurgisk massage

Hvorfor få en fysiurgisk massage? Svaret er simpelt. Fordi en fysiurgisk massage skaber velvære og balance i både krop og sjæl.
Læs mere her. 

Irene amorøe

Naturterapeut

Som klient hos mig, er du sikret en professionel og ærlig behandling med plads og hensynstagen til dig og dine følelser.

naturterapeut irene amorøe

Produkter

I min klinik arbejder jeg kun med produkter af høj kvalitet. På den måde er du altid sikret de bedste produkter på markedet. Jeg bruger blandt andet produkter fra Allergica, som er udviklet af filosoffen Rudolf Steiner. Grunden til at jeg har valgt netop disse er, at de arbejder i flere lag, så du er sikret en gennemgående behandling af både krop og sjæl. Derudover bruger jeg homøopatiske midler fra Holistica, Dr. Reckeweg med flere.

I vitamin og mineral-afdelingen benytter jeg mig af produkter fra Engholm NDS nutrition, Nani, Natur Drogeriet, Camette-Solaray, Biosym og FitLine. Jeg bruger probiotic – mælkesyrebakterier – fra Engholm NDS nutrition, Biosym og Udo’s Choice. Jeg benytter også urter og salver i min klinik. Hvis du er i tvivl om det mindste i forhold til mine produkter, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du er velkommen til at medbringe dine egne produkter, så jeg kan teste dem og finde ud af, om du optager dem optimalt i kroppen. Hvis det ikke er tilfældet, finder vi naturligvis en ny og bedre løsning sammen.

NATURTERAPEUT IRENE AMORØE

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

Mit navn er Irene Amorøe.
Jeg er naturterapeut med 25 års anciennitet og hele 58 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling.
For det fortjener du.

Lokation;

Sofienhøjvej 1, 2300 København S Parkering i gården, hent en p-billet i klinikken Kommer du i kørestol, så er der mulighed for at komme ind via en anden dør, hvor du undgår trapper. så kontakter du mig bare inden behandlingen.

Telefon samtale:

Mandag: 09.00-11.00

Kontakt info:

21 46 29 21
irene@naturterapeut.dk

Natur terapeut på Amager