Læs her om

Access bars

Mangler du energi eller motivation. Så er en behandling med Access Bars måske noget for dig.

naturterapeut irene amorøe

04.

Access bars

Mange af mine klienter bruger Access Bars terapeutisk. Hvis følelsen af at være gået i stå tynger dig, eller hvis du har svært ved at sove om natten, fordi dine tanker larmer.
I min klinik har jeg en briks, hvor du ligger under behandlingen. Jeg rører primært ved dit hoved, så du ligger fuldt påklædt under behandlingen. Jeg rører blidt 32 energipunkter på dit hoved, men jeg laver også nogle bodyprocesser, hvor jeg holder andre steder på kroppen, for eksempel ved klienter med angst eller børn med ondt i maven. En bar skaber banen mellem to af hovedets energipunkter ad gangen. De hænger sammen med centre i hjernen. Derfor berører energipunkterne forskellige områder i dit liv for eksempel glæde, sorg, håb og drømme. Når jeg berører dem, bliver det muligt for energien at løbe frit i alle punkterne.
Vi mennesker tænker, mener og føler en masse i løbet af en dag. Derfor kan alle disse tanker, meninger og følelser hobe sig op. Ved at aktivere de forskellige energipunkter, kan jeg få energien til at flyde igen, så du efter behandlingen føler dig lettet og fyldt af energi. Mange beskriver det som at restarte hjernen; at nulstille sine tanker. Det betyder, at du kan give slip på det, der tyngede dig før behandlingen. Og få plads i din bevidsthed til nye, mere givende tanker. På den måde opnår mine klienter ro, afslapning og mere nærvær efter behandling med Access Bars.
Jeg har gode erfaringer med at benytte denne behandlingsform på klienter, som lider af stress eller angst, fordi en behandling med Access Bars giver klienten indre ro og en større bevidsthed omkring, hvad det er der tynger. Jeg har desuden god erfaring med at udføre behandlingen på børn, hvis symptomer er “ondt i maven”, fordi det ofte viser sig at være et symptom på angst.

Pris: 700,-
Irene amorøe

Naturterapeut

Som klient hos mig, er du sikret en professionel og ærlig behandling med plads og hensynstagen til dig og dine følelser.

NATURTERAPEUT IRENE AMORØE

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

Mit navn er Irene Amorøe.
Jeg er naturterapeut med 22 års anciennitet og hele 55 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling.
For det fortjener du.

Lokation;

Sofienhøjvej 1, 2300 København S Parkering i gården, hent en p-billet i klinikken. Kommer du i kørestol, kan du komme ind via en anden dør uden trapper. så kontakt mig inden din behandling.

Telefon samtale:

Mandag: 09.00-11.00

Kontakt info:

21 46 29 21
irene@naturterapeut.dk

Natur terapeut på Amager