Læs her om

Vegatest

Kort sagt får du med en vegatest: En krop i balance. Bedre nattesøvn.
Bedre helbred. Og meget mere energi og overskud i hverdagen.

naturterapeut irene amorøe
01.

Vegatest

Vegatesten kan fortælle mig meget om dig, din krop og dit sind. Men måske er du i tvivl om, hvad den præcis kan fortælle?

Vegatesten kan blandt andet sige noget om dit biologiske index. Og hvad betyder det så? Det handler kort sagt om dine cellers kvalitet i forhold til, hvor gammel du er. Vegatesten indebærer også en procent-test, som kan vise, hvordan dine celler omsætter næringsstoffer, mineraler og vitaminer. Derudover indeholder vegatesten en Yin-Yang-test, som kan belyse kroppens reaktionsmønstre. Det kan give mig et billede af, hvorvidt din krop er stresset. Vegatesten kan både vise mig ældre og nyere ubalancer.

Vegatesten kan vise, om du mangler vitaminer eller mineraler, ligesom den kan vise, om der er bestemte fødevarer, som din krop er intolerant overfor. Vegatesten tester også for, om der er ubalancer i hormonsystemet, og om nogle af kroppens organer er belastede eller forgiftede. Den kan desuden vise, om din krop er belastet af tungmetaller, eller om du har bakterier, vira, svampe, parasitter eller orme i kroppen. Til sidst – men ikke mindst – kan vegatesten afdække om, du er psykisk stresset.

Vegatesten kan altså fortælle dig en masse forskelligt om din krop og dit sind. Men bare rolig, jeg står klar til at hjælpe dig med at tyde de mange resultater og finde den rette behandling for lige netop dig. Læs mere om andre behandlinger her

Pris: fra 750,-
Irene amorøe

Naturterapeut

Som klient hos mig, er du sikret en professionel og ærlig behandling med plads og hensynstagen til dig og dine følelser.

NATURTERAPEUT IRENE AMORØE

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

Mit navn er Irene Amorøe.
Jeg er naturterapeut med 25 års anciennitet og hele 58 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling.
For det fortjener du.

Lokation;

Sofienhøjvej 1, 2300 København S

Telefon samtale:

Mandag: 09.00-11.00

Kontakt info:

21 46 29 21
irene@naturterapeut.dk

Natur terapeut på Amager