Access bars på Amager

Her vil jeg fortælle dig lidt om behandling med Access Bars. Både hvordan selve behandlingen foregår, men også hvordan du kan forvente at have det bagefter.

Access Bars – en terapeutisk behandling.

Mange af mine klienter bruger Access Bars terapeutisk. Hvis følelsen af at være gået i stå tynger dig, eller hvis du har svært ved at sove om natten, fordi dine tanker larmer, så bør du overveje en behandling med Access Bars.

Måske har du svært ved at slappe af. Måske du døjer med hovedpine eller kvalme. Eller bare gerne vil ud af din komfortzone og tænke i andre baner. Mangler du energi eller motivation. Så er en behandling med Access Bars måske noget for dig.

Behandling med Access Bars – Step by step.

I min klinik har jeg en briks, hvor du ligger under behandlingen. Jeg rører primært ved dit hoved, så du ligger fuldt påklædt under behandlingen. Jeg rører blidt 32 energipunkter på dit hoved, men jeg laver også nogle bodyprocesser, hvor jeg holder andre steder på kroppen, for eksempel ved klienter med angst eller børn med ondt i maven. Jeg siger altid til, inden jeg rører dig andre steder end på dit hoved. En bar skaber banen mellem to af hovedets energipunkter ad gangen. De hænger sammen med centre i hjernen. Derfor berører energipunkterne forskellige områder i dit liv for eksempel glæde, sorg, håb og drømme. Når jeg berører dem, bliver det muligt for energien at løbe frit i alle punkterne.

Vi mennesker tænker, mener og føler en masse i løbet af en dag. Derfor kan alle disse tanker, meninger og følelser hobe sig op. Ved at aktivere de forskellige energipunkter, kan jeg få energien til at flyde igen, så du efter behandlingen føler dig lettet og fyldt af energi. Mange beskriver det som at restarte hjernen; at nulstille sine tanker. Det betyder, at du kan give slip på det, der tyngede dig før behandlingen. Og få plads i din bevidsthed til nye, mere givende tanker. På den måde opnår mine klienter ro, afslapning og mere nærvær efter behandling med Access Bars.

Opnå gode resultater med Access Bars – slip af med angst stress og ondt i maven.

Jeg har gode erfaringer med at benytte denne behandlingsform på klienter, som lider af stress eller angst, fordi en behandling med Access Bars giver klienten indre ro og en større bevidsthed omkring, hvad det er der tynger. Jeg har desuden god erfaring med at udføre behandlingen på børn, hvis symptomer er “ondt i maven”, fordi det ofte viser sig at være et symptom på angst. Her kan en behandling med Access Bars også være vejen frem.

Jeg anbefaler, at du får to til tre behandlinger med Access Bars, og at der går cirka 14 dage mellem behandlingerne. På den måde er du sikret et optimalt resultat efter behandlingerne med Access Bars.