Få foretaget en Vegatest på Amager i København

Her har jeg samlet alt det, du skal vide om vegatesten. Lige fra hvilke symptomer du kan opleve, til hvad vegatesten kan vise dig. jeg fortæller dig selvfølgelig også, hvad du kan forvente, når du skal have foretaget en vegatest hos mig på min klinik på Amager i København.

Vegatesten er en unik mulighed for at få indblik i din egen krop og de signaler, den sender dig.

Irene, Naturterapeut

Med en vegatest får du en unik mulighed for at få et fuldkomment indblik i din egen krop, men også dit sind, din ånd og din sjæl. Vegatesten giver dig muligheden for at se, hvordan krop og sind spiller sammen.

De fleste af mine klienter kommer til mig, fordi de oplever ubalance i deres krop. Den ubalance kan have forskellig karakter. Det kan handle om en ubalance i dine hormoner, der for eksempel kommer til udtryk som hedeture, hovedpine eller humørsvingninger. Ubalancen kan også have med dit fordøjelsessystem at gøre. Hvis du for eksempel oplever forstoppelse, oppustethed, diarré eller lignende, kan en vegatest være med til at afdække problemet. Hvis du ofte er syg, kan dette også være et symptom. Andre symptomer kan være svamp, allergier eller intolerance overfor bestemte fødevarer. Vegatesten kan belyse lige netop din krops evne til at optage næringsstoffer, men også sige noget om, hvor god din krop er til at udskille affaldsstoffer i cellerne.

Få indsigt i din krop, dit sind og de symptomer, du oplever.

– Irene, Naturterapeut

For at give dig et bedre overblik har jeg her oplistet de symptomer, som typisk er anledningen til at mine klienter får foretaget en vegatest:

 • Humørsvingninger, tristhed, stress, tankemylder, udbrændthed eller depression
 • Tørre slimhinder
 • Hyppig vandladning eller blærebetændelse
 • Hedeture
 • Hovedpine eller migræne
 • Søvnproblemer
 • Fertilitetsproblemer
 • Stofskifteproblemer eller vægtøgning
 • Fordøjelsesproblemer, oppustethed, forstoppelse, diarré eller mavesmerter
 • Forkølelse eller influenza
 • Skimmelsvamp, Candida, neglesvamp eller skedesvamp
 • Eksem, fødevareintolerance eller allergiske reaktioner for eksempel pollenallergi, dyreallergi, kemisk allergi med videre.
 • Ubalancer i led, knogleskørhed, osteopeni, smerter i kroppen.
 • Hormonel ubalance.

Vegatesten fortæller, hvordan du egentligt har det – helt ned på celleniveau.

Vegatesten kan fortælle mig meget om dig, din krop og dit sind. Men måske er du i tvivl om, hvad den præcis kan fortælle? Det forklarer jeg lidt nærmere om her.

Vegatesten kan blandt andet sige noget om dit biologiske index. Og hvad betyder det så? Det handler kort sagt om dine cellers kvalitet i forhold til, hvor gammel du er. Vegatesten indebærer også en procent-test, som kan vise, hvordan dine celler omsætter næringsstoffer, mineraler og vitaminer. Derudover indeholder vegatesten en Yin-Yang-test, som kan belyse kroppens reaktionsmønstre. Det kan give mig et billede af, hvorvidt din krop er stresset. Vegatesten kan både vise mig ældre og nyere ubalancer.

Vegatesten kan vise, om du mangler vitaminer eller mineraler, ligesom den kan vise, om der er bestemte fødevarer, som din krop er intolerant overfor. Vegatesten tester også for, om der er ubalancer i hormonsystemet, og om nogle af kroppens organer er belastede eller forgiftede. Den kan desuden vise, om din krop er belastet af tungmetaller, eller om du har bakterier, vira, svampe, parasitter eller orme i kroppen. Til sidst – men ikke mindst – kan vegatesten afdække om, du er psykisk stresset.

Vegatesten kan altså fortælle dig en masse forskelligt om din krop og dit sind. Men bare rolig, jeg står klar til at hjælpe dig med at tyde de mange resultater og finde den rette behandling for lige netop dig.

Vegatesten: Alt du skal vide om forløbet op til, undervejs og efterfølgende.

Vegatesten er en meget personlig test. Derfor er det altafgørende, at du føler dig tryg. Og derfor gør jeg også en dyd ud af at møde dig der, hvor du er, når du kommer til en vegatest hos mig.

vegatest amager
Vegatest foretaget på min klinik på Amager

Når du skal have foretaget din første vegatest, tager det cirka 75 minutter. De efterfølgende gange tager testen cirka en time. Den første gang tager jeg mig god tid, så vi kommer godt og trygt fra start. Jeg foretager også vegatest på børn. Her sætter jeg også en time af, men bruger omkring 20 minutter på at tale med forældrene. Det er nemlig vigtigt for mig, at både du og dit barn er trygge.

Til testen bruger jeg et vegatest-apparat. Det foregår på den måde, at du har en elektrode i den ene hånd, som sender svingninger ind i kroppen gennem et punkt i den modsatte hånd. Når vegatesten er færdig, tilbyder jeg dig den naturmedicin, som kan hjælpe netop dig med at opnå balance i krop og sind. Ved større områder i kroppen anvender jeg ofte resonans-homøopati som naturmedicin. Det kan være en fordel, hvis der er flere forskellige ubalancer, som skal behandles, fordi resonans-homøopati kan behandle flere og større områder i kroppen samtidigt.Du kan læse mere om vitaminer, kosttilskud og resonans-homøopati lige her.

Jeg tilbyder også en dialog efter vegatesten, hvor vi for eksempel kan snakke om, hvilke udefrakommende stressbelastninger, der kunne være. Derudover tilbyder jeg også støttende behandling for eksempel behandling med Access Bars, som du kan læse mere mere om lige her.

De fleste klienter får tre til fire behandlinger, som fordeler sig over et halvt år. Og 90% af mine klienter oplever forbedring efter deres behandling hos mig. Ligesom dine tænder regelmæssigt skal forbi en tandlæge, og ligesom bilen skal på værksted en gang imellem, så anbefaler jeg også, at du en gang hvert halve år følger op hos mig. På den måde er du sikret et godt og vedvarende resultat.

Mere balance, energi og overskud i hverdagen med Vegatest

Kort sagt får du med en vegatest: En krop i balance. Bedre nattesøvn. Bedre helbred. Og meget mere energi og overskud i hverdagen.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig endelig på telefonnummer 21 46 29 21 eller 32 52 14 20  hver mandag – Fredag fra 9:00 til 11:00 eller på mail irene@naturterapeut.dk for at høre mere. Jeg glæder mig til at høre fra dig.