Læs her om

Fysiurgisk massage

Hvorfor få en fysiurgisk massage? Svaret er simpelt. Fordi en fysiurgisk massage skaber velvære og balance i både krop og sjæl.

naturterapeut irene amorøe

06.

Fysiurgisk massage

Giv dig selv en en pause fra hverdagen. Få en fysiurgisk massage.
Hvorfor få en fysiurgisk massage? Svaret er simpelt. Fordi en fysiurgisk massage skaber velvære og balance i både krop og sjæl. Mine klienter bruger massagen som en pause fra en ofte stressende hverdag.
Derudover har massagen en positiv effekt på dit nervesystem og din hormonbalance. Under massagen øges omsorgshormonet oxytocin og stress forlader kroppen.
Fysiurgisk massage er ikke kun en god idé, hvis du oplever spændinger. Faktisk kan du også med fordel bruge det forebyggende. Hvis du vel og mærke bliver masseret regelmæssigt. På den måde kan du komme smerter i lænd, ryg og nakke i forkøbet. Samtidig kan regelmæssig massage styrke dit immunforsvar samt modvirke hovedpine og træthed.
Vi starter altid med at tage en snak om dig og dine behov. Vi snakker om, hvordan du har det i din krop – lige nu. Og så bliver det udgangspunktet for massagen.

Pris: fra 350,-
Irene amorøe

Naturterapeut

Som klient hos mig, er du sikret en professionel og ærlig behandling med plads og hensynstagen til dig og dine følelser.

NATURTERAPEUT IRENE AMORØE

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

Mit navn er Irene Amorøe.
Jeg er naturterapeut med 25 års anciennitet og hele 58 års livserfaring. Så jeg føler mig godt rustet til at give dig den bedst mulige behandling.
For det fortjener du.

Lokation;

Sofienhøjvej 1, 2300 København S Parkering i gården, hent en p-billet i klinikken. Kommer du i kørestol, kan du komme ind via en anden dør uden trapper. så kontakt mig inden din behandling.

Telefon samtale:

Mandag: 09.00-11.00

Kontakt info:

21 46 29 21
irene@naturterapeut.dk

Natur terapeut på Amager